Care este secretul picioarelor tonifiate ale lui Brigitte Macron

De Mădălina Manole, pe
Brigitte Macron este o figură destul de controversată și cu fiecare apariție în public, imaginea Primei Doamne a Franței este analizată până la cel mai mic detaliu.

Brigitte Macron, în ciuda vârstei înaintate de 65 de ani, dă dovadă de o siluetă impecabilă, soția președintelui Emmanuel Macron, 40 de ani, etalându-și cu fiecare ocazie talia și picioarele tonifiate.

Brigitte Macron si Emmanuel Macron

 

Dacă la început ținutele sale au fost intens criticate, iată că în prezent stilul vestimentar al Primei Doamne a Franței a câștigat din ce în ce mai multe aprecieri, iar Brigitte Macron a devenit una dintre cele mai influente și populare figuri din Franța.

Brigitte Macron

Brigitte Macron poartă cu încredere fuste scurte, iar dacă la început a fost criticată pentru această îndrăzneală, în prezent este aplaudată și susținută. Și pe bună dreptate să poarte, având în vedere că picioarele sale arată impecabil. Dar care să fie secretul Primei Doamne?

Brigitte Macron

Ei bine, iată că dincolo de alimentația echilibrată, Brigitte apelează la exerciții de tip Pilates și lucrează cu greutăți care îi antrenează întocmai mușchii picioarelor: “Ea nu folosește greutăți mari deoarece acestu lucru i-ar putea cauza probleme. Făcând 15-20 de repetări cu greutăți mici o ajută să aibă picioare tonifiate. Exercițiile Pilates au fost gândite pentru ca dansatorii să își relaxeze mușchii. Pilatesul nu va tonifia mușchii, dar cu siguranță va ajuta la obținerea unor picioare frumoase.” – susține Pat Henry, anterenor personal, potrivit independent.ie.

Brigitte macron desculta

De asemenea, apropiații Primei Doamne a Franței susțin că aceasta profită pe cât posibil de bicicleta de fitness pe care o deține în apartamentul prezidențial și cu siguranță așa este având în vedere că Brigitte Macron a fost surprinsă pedalând și părea că nu depune niciun efort, ba chiar este foarte acomodată cu mersul pe bicicletă.

Brigitte Macron

Citește și – Lora a vorbit despre trecutul său: “Am avut o adolescență zbuciumată. Fugeam de acasă”

Citește și – Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă. Imagini de la eveniment

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter