Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 decembrie 2021, 11:45

Brigitte Macron (68 de ani), soția președintelui Franței, Emmanuel Macron (44 de ani), a ajuns în atenția presei mondene prin prisma unor zvonuri conform cărora s-ar fi născut bărbat. Bizara informație a apărut prima oară în această toamnă și a început să se viralizeze în mediul online în ultimele săptămâni, ajungând chiar pe primul loc în Trending, notează Le Figaro.

Citeşte şi: Președintele Franței, Emmanuel Macron, pălmuit în public în timpul unei băi de mulțime

Teoria potrivit căreia Prima Doamnă a Franței s-ar fi născut bărbat a fost publicată în ziarul de extremă dreaptă „Faits et Documents”, în sepembrie, a.c., după o investigație care a durat trei ani. Brigitte Macron a fost acuzată că și-a făcut o operație de schimbar de sex și ar fi avut numele de Jean Michel. Zvonurile au mers și mai departe, ajungându-se să se vehiculeze că cei trei copii pe care Brigitte îi are din primul mariaj, cu André-Louis Auzière, nu ar fi ai ei.

Citește și: Cum arată copiii lui Brigitte Macron

Prima Doamnă a Franței a dat în judecată conspiraționiștii care au lansat aceste zvonuri.

În 2017, și fosta primă doamnă a SUA Michelle Obama a fost acuzată că s-ar fi născut bărbat. Zvonuri similare au apărut și în cazul actualului premier al Noii Zeelande, Jacinda Ardern.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter