Care este numele din buletin al Anamariei Prodan

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre fostul mariaj cu Anamaria Prodan (49 de ani). Antrenorul și impresara s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Împreună au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto.

Din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca Reghecampf (20 de ani), iar în primăvara anului acesta antrenorul va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere tot unui băiat.

Care este numele din buletin al Anamariei Prodan

În timpul interviului, Laurențiu a dezvăluit care este numele din buletin al Anamariei Prodan. „De multe ori am auzit-o: «O să-i pun numele lui Bebe Prodan!». Pe tine nici nu te cheamă Prodan, în primul rând”, a început antrenorul.

„Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu, după căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu. Ionela Tănase o chema pe mama ei, Tănase numele soțului. Prodan nu știu de unde a venit, probabil numele de fată al Ionelei. «Pe tine te cheamă Tănase», i-am spus. Tatăl ei era Tănase. O cheamă Anamaria Reghecampf acum. Iar când am cunoscut-o o chema Anamaria Ionela Dumitrescu”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Întrebat dacă Anamaria va păstra numele Reghecampf, Laurențiu a completat: „Nu, nu vrea. Ea vrea Prodan. Și-l pune. Mâine vine cu certificatul de naștere 3D. Doar dacă m-ar ruga Bebe, aș fi de acord să păstreze numele Reghecampf, dar nu cred că este cazul”.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe. Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri. Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf, tot în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Captură Youtube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter