Cântăreața Theo Rose, despre criticile online la adresa ei: “Sunt înarmată cu răbdare, adică sunt umilă la genul ăsta de comentarii”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Miercuri, 18 august 2021, 13:28

Vara aceasta, emisiunea “Vorbește lumea” a împlinit șase ani și UNICA a fost prezentă pe platoul de filmare unde a sărbătorit și a discutat cu întreaga echipa a emisiunii despre experiențele trăite aici, despre succesul acestui format minunat, dar și despre provocările prin care trec co-prezentatorii la filmări.

De această dată, am stat de vorbă cu frumoasa și elecrizanta cântăreață Theo Rose. Intrebată cum gestioneaza hate-ul din online, vedeta a răspuns că a observat câteva schimbări de când Adela Popescu s-a retras din echipa “Vorbește lumea”.

Citește și:
Sore are o relație specială cu fiica sa. Iată ce i-a mărturisit Erin de curând. E de-a dreptul adorabilă!
Gabriela Cristea și-a mărit buzele. „Sunt foarte mulțumită”. Cum arată acum vedeta
Cove, despre momentele de panică de la “Vorbește lumea”: “În acele clipe funcționează doar o singură cameră”
Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

“Cred că publicul Vorbește lumea, sau mai bine zis, fanii PRO TV erau obișnuiți cu vechea formulă, în care Adela Popescu era prezentator. Audiența era obișnuită cu acea combinație extraodinară, acel duo Cove-Adela în platou. La fel și eu eram obișnuită cu ei și îi preferam ca formulă. Mi-a plăcut foarte tare și prezența Lorei. Atunci când am venit noi, noua gașcă de co-prezentatori, cred că publicului i s-a părut un pic cam mult și ne-au criticat destul de aspru. Asta am simțit. Dar m-am relaxat la gândul că toți mai marii noștri prezentatori din televiziune au pornit totuși de undeva, au avut nevoie doar de o șansă și răbdare ca oamenii să se obișnuiască cu prezența lor. Și atunci, sunt și eu înarmată cu răbdare, adică sunt umilă la genul asta de comentarii pentru că oamenii au dreptate. Nu suntem încă profesioniști, nu știm exact ce și cum să facem, încă învățăm de la producătoarea noastră Andreea Caranda, de la oamenii de aici care sunt în spatele camerelor, de la Cove, suntem ochi și urechi și ne dorim să ne facem cât mai bine treaba. Și sunt convinsă că în viitor o să fim și noi niște oameni care contează în lumea asta media” a mărturisit Theo Rose.

Legat de TikTok, vedeta a ținut să precizeze că succesul ei de aici a venit de la sine și că deși nu postează des, fanii ei se strâng aici în număr tot mai mare.

“Sincer, eu cred că atunci când eram mică am făcut ceva de am norocul asta. Postez când îmi aduc aminte și tocmai ce am făcut un milion de followers pe TikTok fără să am vreo activitate intensă, dar uite că oamenilor le place atunci când postez. Ceea ce mă bucură! Ar trebui să postez mai mult și de aici din platoul Vorbește lumea, cred că oamenii chiar sunt curioși să afle mai multe din culisele emisiunii”, a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter