Exclusiv. Cântăreața Kamelia și iubitul ei stau în țări diferite, dar au relația perfectă

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Miercuri, 20 septembrie 2017, 14:54
Kamelia dezvăluie exclusiv pentru Unica.ro cum știe să facă să meargă perfect o relație la distanță, deoarece iubitul ei, Zsolt Szabo locuiește în Budapesta de trei ani.

Citește și: Inna: Nu aș purta niciodată papuci din plastic, decât dacă aș lucra în agricultură!

Ne-am cunoscut când Zsolt încă stătea în Timișoara, însă el doar ce acceptase un post de leadership  în Budapesta în cadrul firmei la care lucrează. De atunci încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună. Iubitul meu vine aproape în fiecare weekend la Timișoara, iar eu merg la Budapesta cam o dată pe lună și stau mai multe zile. Din acest punct de vedere suntem norocoși, pentru că distanța dintre cele două orașe este de doar trei ore, dacă mergi cu mașina. Dacă e să calculăm câte zile stăm împreună în fiecare lună, cred că ajungem la 15, deci jumătate din timp. În perioada în care nu suntem împreună, tehnologia este cel mai bun prieten al nostru. Vorbim în fiecare zi de 2-3 ori la telefon, iar seara vorbim pe FaceTime, fără de care nu am putea trăi“, ne-a spus Kamelia.

Frumoasa cântăreață consideră că pentru ca o astfel de relație să funcționeze, cei doi parteneri trebuie să dea dovadă de multă maturitate și de o bună cunoaștere a propriilor nevoi și așteptări. Mai mult decât atât, fiecare partener trebuie să fie conștient de dificultățile care vin cu o astfel de relație. Este foarte important să existe încredere, răbdare, prietenie, sinceritate, fidelitate și multă înțelegere.

Din fericire, amândoi suntem persoane pozitive și vedem partea plină a paharului în orice situație. De asemenea, faptul că amândoi suntem foarte ocupați în timpul săptămânii ne ajută, ne distrage, iar când stăm împreună încercăm să profităm de fiecare secundă. Dacă am un eveniment, el mă însoțește, iar dacă sunt mai liberă, plecăm o zi sau două să descoperim locuri noi. Cariera este importantă pentru amândoi și respectăm programul celuilalt. Adevărul este că, oricât stăm împreună, tot mi se pare că trece prea repede timpul și ajungem într-o secundă la cea mai neplăcută parte: aceea când trebuie să ne luăm la revedere. Cu timpul, toate lucrurile s-au reglat, ne-am obișnuit cu avantajele și dezavantajele unei relații la distanță, iar acum, după trei ani, putem spune că avem o relație de succes la distanță. Să nu credeți că este simplu sau că am  ajuns la acest echilibru ușor, dar cel mai important este să existe iubire și restul se rezolvă într-un fel sau altul“, a încheiat Kamelia.

Kamelia a devenit un artist popular în 2009, odată cu colaborarea ei în cadrul piesei „Change“, alături de rapperul Puya și fratele ei, George Hora. În urmă cu câteva luni, Kamelia a lansat un hit fierbinte – „Suave“, care a strâns câteva milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: Facebook.com/Kamelia Hora

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter