Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 13:36

Recent, în mediul online, artista Celia (36 de ani) a dezvăluit că a avut COVID-19. Solista a mulțumit întregii echipe medicale care a avut grijă de ea. Pe Instagram, Celia a vorbit despre experiența ei după contractarea noului coronavirus. Solista a fost internată în spital mai bine de 2 săptămâni.

În urmă cu opt ani, solista s-a mutat în Australia pentru a fi alături de soțul ei, Ardeli Ancuța. Pentru viitorul fiului lor, Angelo Ioan, cântăreața spunea în trecut că era ferm convinsă că va rămâne în Australia. Cu toate acestea, Celia, soțul ei și fiul lor au petrecut foarte mult timp în România în ultimii doi ani.

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

„Experiența «COVID-19» a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși, n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase, și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…

De la infirmiere, asistente, până la minunata doamnă Dr. Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipă minunată, secția Infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.

În momentele de disperare în care simți că îi pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător. Mulțumiri enorme promptitudinii doctorului cardiolog de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia.

Citește și:

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica bebelușei Cristina

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

De asemenea, enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu, și întregii echipe. Regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.

Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac, poate, într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris Celia în mediul online, alături de o imagine în care este surprinsă în patul de spital.

Artista își dorește ca în această perioadă din viața ei să se implice mai mult în cariera muzicală, care a căzut în plan secund în momentul în care a devenit mamă. „Sunt binecuvântată pentru că îl pot lăsa pe Angelo cu mama mea, căci nu aș fi putut să-l las cu vreo bonă sau să-l las doar pe soțul meu să stea cu el”, spunea Celia în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter