Celia, probleme cu inima după a doua naștere. „Vă recomand să țineți sub supraveghere inima”

De Unica.ro, pe

Celia a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 februarie 2022. Artista a născut o fetiță, Sara Maria, prin operație de cezariană. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani. În timpul sarcinii, solista a descoperit că are probleme cu inima.

Celia, probleme cu inima după a doua naștere. „Vă recomand să țineți sub supraveghere inima”

„V-am mai zis că în sarcină am avut ceva probleme cu inima. Am fost descoperită cu extrasistole ventriculare, însă numărul lor a crescut destul de mult. Am ajuns la peste 9000 de extrasistole în ultimul trimestru, ceva probleme la inimă. Mă bucur din toată inima că am descoperit o clinică. Vă recomand să țineți sub supraveghere inima, cu atât mai mult dacă aveți ceva probleme, dacă simțiți palpitații”, a spus Celia la Insta Story.

Extrasistola este o contracție prematură a mușchiului inimii, independentă de ritmul normal al inimii, care apare drept răspuns la un impuls electric într-o parte a inimii, altul decât impulsul normal de la nodulul sinoatrial, potrivit Doc.ro.

Extrasistola este urmată de o pauză, pe măsură ce sistemul electric al inimii se „resetează” singur, iar contracția care urmează după pauză este de obicei mai puternică decât ar fi normal. Aceste contracții mai puternice sunt percepute frecvent drept palpitații.

„Mulți m-ați întrebat de ce sunt cablată. E vorba de un holter EKG care monitorizează 24 de ore bătăile inimii. Ceea ce fac acum este un test de efort. Merg pe o bicicletă. Mâine o să mă duc din nou la cardiolog și să sperăm că am voie să continui cu exerciții fizice și că totul este în regulă”, a mai spus Celia pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

Citește și: Cu ce afecțiune s-a confruntat Elena Gheorghe. „Nu mă mai vindecam”

Citește și: O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stadiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

După nașterea fiicei sale, Celia a declarat la Antena Stars:

„Suntem în formula perfectă, aș putea spune, acum. E exact ceea ce am visat noi. De mică am visat că o să am o familie cu doi copilași. Visam la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar visul s-a îndeplinit. Bine că s-a întâmplat și acum, pentru că a fost o perioadă mai dificilă în care ne-am pierdut speranțele”.

„Botezul va fi în câteva luni. Dacă va fi în România sau Australia nu am reușit să hotărâm încă. Aici o să-l las pe soț să decidă, pentru că majoritatea deciziilor au fost în România și am zis ca, dacă el își dorește și reușim, să mergem în Australia să facem botezul”, a mai spus Celia atunci.

Foto: Instagram; Diana Stancu/pentru VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter