Celia, mărturii emoționante despre tatăl ei, care a murit în urmă cu 11 ani: „N-ai apucat să-i cunoști pe copilașii mei”

De Unica.ro, pe

Celia a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în amintirea tatălui său, care s-a stins din viață în urmă cu 11 ani.

Celia a scris un mesaj extrem de emoționant despre tatăl său în mediul online. Ieri ar fi fost ziua lui de naștere, iar artista a împărtășit cu fanii săi câteva gânduri pline de dragoste despre acesta.

Să dai viață unui suflet, apoi să-i oferi posibilitatea de a crește armonios înconjurat de iubire, e cel mai minunat lucru pe care îl putem face în viață. Părinții noștri trăiesc veșnic prin noi și prin nepoți. Tăticul meu, deși a trecut peste un deceniu de când ai plecat, îmi amintesc cât ne iubeai pe noi și pe Ioana. N-ai apucat însă să îi cunoști și pe copilașii mei, ce mândru ai fi fost! a scris Celia pe contul său de Instagram.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

Volodimir Zelenski, despre negocierile dintre Ucraina și Rusia: „Cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorința și posibilitatea de a negocia”

Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

Celia, mărturii emoționante despre tatăl ei, care a murit în urmă cu 11 ani

Artista a mai povestit că tatăl său era un om extrem de bun și iubitor, care a făcut multe fapte frumoase.

Alături de îngeri sufletul tău să se înalțe!!! Chiar cred că rugăciunea copiilor poate salva sufletul părintelui în orice moment, nu e cazul tatălui meu, el a făcut multe alte fapte frumoase, ne-a oferit atât de multă iubire, și nu doar nouă, a scris artista.

Un suflet vesel plin de iubire, a împărțit tuturor zâmbete si bunătate de-a lungul vieții, însă și dacă nu ar fi făcut alte fapte minunate și pline de caldură, cred cu tărie că lacrimile care-mi curg atunci când mă rog pentru sufletul lui ar fi fost de ajuns să bucure îngerii și să-i curețe sufletul ! Doamne, ai grijă de sufletul lui! Te voi iubi mereu, tăticul meu bun! Ieri ar fi fost ziua ta, să te bucuri alături de îngeri ! Te vom iubi mereu! a scris Celia.

Artista a devenit mamă a doua oară în luna februarie. Aceasta a adus pe lume o fetiță, Sara Maria. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter