Cântăreața braziliană Marilia Mendonca a murit la 26 de ani într-un accident aviatic

De Unica.ro, pe

Marilia Mendonca, una dintre cele mai îndrăgite și de succes cântărețe din Brazilia, și-a pierdut viața, într-un accident de aviatic, la vârsta de 26 de ani. Potrivit BBC, accidentul a avut loc într-o localitate din sud-estul statului Minas Gerais, iar în urma tragediei, au mai murit și alte patru persoane – unchiul artistei, producătorul ei și doi membri ai echipajului de zbor. Înițial, staff-ul artistei a anunțat că tânăra este în viață în urma accidentului, dar, ulterior, știrea a fost televizată și s-au dezvăluit imagini cu avionul privat avariat lângă o cascadă, într-o zonă muntoasă.

Autoritățile au lansat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

 Marilia Mendonca avea un băiețel, în vârstă de doi ani. Chiar înainte de a se urca în avion, artista a postat în mediul online un clip în care anunța că se pregătea să plece să suțină un concert în Caratiga, oraș situat la 12 km de locul accidentului.

Celebrul fotbalist Neymar a postat, după aflarea teribilei vești, un mesaj prin care s-a declarant șocat de moartea artistei.

Citeşte şi: Ce presupune “dieta luptătorului”. Actorul Cătălin Neamțu din „Las Fierbinți” a slăbit 26 kg cu ajutorul ei

Citeşte şi: Fiul dirijorului Nicolae Botgros, despre amanta acestuia: „Sunt lucruri care nu se pot spune în public”

Citeşte şi: Rapperul Țeastă s-a stins din viață la 35 de ani. Artistul a avut o colaborare muzicală cu Adda

Citeşte şi: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl copilului ei: „Ne-am dat seama că…”

Mendonca, cunoscută în Brazilia drept  „Regina suferinței”, și-a început cariera în adolescență și a devenit o vedetă națională în 2016 cu un hit despre infidelitate.

Anul trecut, în pandemie, ea a susținut o serie de concerte online, iar unul dintre ele a stabilit un record devenind cel mai urmărit live stream din lume la momentul respective, cu 3,3 milioane de vizualizări.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter