Când s-a încheiat de fapt căsnicia lui Alin și a Larisei Oprea

De Oana Savin, pe
De câteva săptămâni, zvonul divorțului lui Alin Oprea de soția sa, Larisa, a făcut înconjurul presei mondene. Nimeni nu se aștepta ca un cuplu care a rezistat mai bine de 22 de ani să își spună adio, fără ca înainte să existe vreun semn de neînțelegere între ei. S-a spus că distanța ar fi fost de vină, însă adevărul este cu totul altul. Se pare că artistul și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei. 

În timp ce soția sa se afla în Marea Britanie, unde cei doi copii ai cuplului își continuă studiile, Alin Oprea își refăcea viața cu o altcineva. Zilele trecute, acesta a fost surprins cu cea care a înlocuit-o pe Larisa.

Citește GRATUIT numprul de august al Revistei Unica, în format digital!

„În 2017, Larisa a plecat în Anglia cu fiica ei Melissa, care avea atunci 14 ani, la studii. A făcut un sacrificiu de dragul copiilor, iar Alin a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă nu se dusese la distracţie. Au luptat amândoi pentru copiii lor, se îmbărbătau, făceau naveta, vorbeau la telefon. Vorbeau de faptul că nu va mai trece mult până când ea se va întoarce definitiv acasă. După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă”, au declarat surse din anturajul celor doi foști soți pentru Click.

Se pare că nici Larisa Oprea nu știa ce se întâmplă cu soțul ei, iar în momentul în care a trebuit să revină în țară a avut o surpriză de proporții.

„Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze”, au mai spus sursele citate.

Citește și: Soția lui Alin Oprea de la Talisman a confirmat despărțirea

Recent, artistul și iubita sa, cu care ar avea o relație de doi ani, au fost surprinși pe litoral.

„Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a declarat Alin Oprea, contactat de Click.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alin și Larisa Oprea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter