Când naște Andreea Bălan. Artista a făcut anunțul

De Mădălina Manole, pe
Andreea Bălan trăiește cu emoții această perioadă din viața ei. Artista mai are puțin și se apropie de momentul când își va ține în brațe cea de-a doua fetiță.

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, va deveni mămică pentru a doua oară în curând. Aflată în concediu prenatal, artista este foarte energică și își ține la curent fanii cu ultimele noutăți din viața sa. Astfel, aceasta s-a fotografiat într-o ipostază pe care nu orice femeie însărcinată ar putea-o imita, semn că activitatea fizică îndelungată i-a oferit multă flexibilitate, și a încărcat imaginea pe conturile de socializare, alături de un mesaj haios:

Când naște Andreea Bălan. Artista a făcut anunțul

„Când mai ai 4 săptămâni până naști și vrei să fii sexy. #35weekspregnant” – a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei. Andreea Bălan a dat vestea că este însărcinată a doua oară, în exclusivitate, în Revista Unica, acolo unde a realizat și un pictorial inedit alături de familia sa, fiind, de altfel, pentru prima oară când artista îi arată în mod public chipul micuței sale.

fetita andreea balan poze

Andreea Bălan va naște în luna martie a acestui an și astfel, artista și soțul său, actorul George Burcea, cu care este căsătorită din 2017, vor deveni părinți pentru a doua oară. Aceștia mai au împreună o fetiță, pe nume Ella, în vârstă de doi ani jumătate.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter