Când își vor boteza Lili Sandu și Silviu Țolu fiul?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 23:50

Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (28 de ani) au devenit părinții unui fiu, Thomas Jay Cristian, pe 10 august 2020. Acesta este primul copil al cuplului. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Lili a vorbit despre botezul fiului ei, dar și despre cum s-a schimbat viața ei și a lui Silviu de când au devenit părinți.

Când își vor boteza Lili Sandu și Silviu Țolu fiul?

„Ne-am gândit și la botez. Se va întâmpla cam în vreo 2-3 săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea, că ne dorim să fim cu prietenii, cu toți prietenii. Dar vrem să botezăm copilașul și petrecerea să o facem undeva în vară, când totul se va termina cu pandemia. Avem și nași, niște oameni pe care îi respectăm și la care ținem foarte mult.. O să-i aflați. E o perioadă frumoasă. Mă bucur să mă întorc pe un platou de televiziune. Nu știu dacă voi mai face asta prea curând, pentru că sunt bine și mă încarcă așa de mult Thomas”, a declarat actrița.

Întrebată cum s-a schimbat relația dintre ea și Silviu de când au devenit părinți, Lili a completat: „Ne mai certăm. Mai avem momente în care unul zice ceva, altul zice altceva. E normal. Nu suntem perfecți. Important este că ne susținem foarte mult”.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu?

Cuplul nu se ferește să vorbească despre începutul poveștii lor de dragoste și nici să dezvăluie care este, din punctul lor de vedere, secretul unei relații fericite.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, povestea Silviu, în urmă cu ceva timp.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit anul trecut, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței.

Foto: Instagram

Citește și:

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în vară. De ce a ținut vedeta totul secret până acum

Cum se simt Viviana Sposub și George Burcea după infectarea cu noul coronavirus?

Cum s-au cunoscut Marcel Pavel și soția lui? Formează un cuplu de 27 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter