Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 16:11

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prin cezariană o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Nașterea a fost prematură, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după naștere, însă fiica ei a rămas în spital, sub supravegherea medicilor.

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

După mai bine de o lună petrecută în spital, la începutul de septembrie, Ema a fost externată. La Insta Story, Cristina a publicat atunci un videoclip cu micuța surprinsă în pătuțul ei. „Acasă, în sfârșit!!!!”, a scris prezentatoare pe filmare. Recent, Cristina a vorbit despre botezul Emei, dar și despre nașii micuței.

„Nu știm (n.red. – când va fi botezul), noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Despre perioada în care Ema a fost în spital, Cristina a mai zis: „A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar, până la urmă, sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente. Sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima oară

De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

După venirea Emei pe lume, Cristina a spus ce i-a declanșat nașterea prematură. „Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen. Poate că a fost mai bine așa”, a povestit.

„Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut”, a mai spus Cristina Cioran după naștere, în emisiunea Vorbește Lumea.

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter