Ce cadouri extravagante le-a făcut Prințul Harry nepoților când erau mai mici

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 17:09

Prințul Harry adoră să-și răsfețe nepoții cu fel de fel de cadouri extravagante.

În biografia celebrului și controversatului cuplu regal Harry-Meghan, “Finding freedom”, sunt prezentate și cadourile pe care Charlotte, George și Louis le primeau la primele aniversări.

Citeşte şi: Ce cadouri și-au făcut Harry și Meghan cu ocazia celei de a doua aniversări

Printre acestea, se numără o mașină de jucărie SUV, în valoare de aproximativ 1.500 lire sterline, pe care Prințul George a primit-o de la unchiul său când a împlinit vârsta de 4 ani, un triciclu pentru Charlotte și o carte specială pentru Prințul Louis – prima ediție a celebrei cărți pentru copii “Winnie-the-Pooh”, ce datează din anul 1926 și se numără printre cele 30.000 de exemplare publicate în acele vremuri,  în valoare de 8.000 de lire sterline. Se pare că decizia lui Harry de a-i cumpăra nepotului acel exemplar de carte foarte rar are legătură cu Prințesa Diana. În copilărie lui Harry îi plăcea foarte mult momentul în care mama sa îi citea o poveste înainte de culcare.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Una dintre cele mai fericite amintiri din copilărie ale lui Harry este legată de momentele în care mama lui îi citea, înainte de culcare. Ea îi citea în special din cărți clasice și Harry s-a gândit să facă o mică bibliotecă cu diverse cărți în primă ediție, de care Louis, Charlotte și George să se bucure pe perioada copilăriei și a adolescenței”, se arată în biografia “Finding freedom”, potrivit mirror.co.uk.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter