Britney Spears vrea să fie făcută publică lupta pentru tutela ei

De Unica.ro, pe
Britney Spears își dorește să iasă de sub tutela tatălui ei și ar vrea să se bucure de suportul fanilor săi în această luptă. Avocatul acesteia a cerut să se redeschidă cazul și să fie făcut public. 

Timp de 12 ani, James Spears a fost tutorele legal al fiicei sale după ce aceasta s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate mintală. Însă, în 2019, după ce s-a îmbolnăvit, el a renunţat temporar la acest rol, iar cântăreața își dorește acum să nu mai fie repusă sub tutela lui.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Avocatul Samuel D. Ingham III a depus o solicitare la Curtea Superioară din Los Angeles prin care cere să fie făcut public cazul privind tutela lui Britney Spears.

„Departe de a fi o teorie a conspiraţiei sau o glumă, aşa cum ar fi spus James presei, în mare parte această monitorizare este un rezultat rezonabil şi chiar previzibil al utilizării agresive din partea lui James a procedurii de sigilare de-a lungul anilor pentru a minimaliza cantitatea de informaţii importante disponibile public”, se arată în document, potrivit FoxNews.

James Spears, care primește pentru rolul de tutore 130.000 de dolari anual, a susținut că aceasta este o chestiune legată de familie și a dorit să rămână departe de ochii publicului. Artista nu este însă de această părere.

Britney Spears vrea alt tutore și sprijinul admiratorilor săi

„Publicul are interesul legitim de a înţelege cum funcţionează sistemul Curţii. La acest moment al vieţii ei, când încearcă să îşi recâştige o anumită parte de autonomie, Britney apreciază sprijinul în cunoştinţă de cauză al fanilor ei. Britney se opune vehement efortului tatălui ei de a ţine această luptă legală ascunsă ca secret de familie”, a spus avocatul.

Reprezentantul artistei mai specifică în documente că ea consideră că tatăl ei a „salvat-o de la colaps, exploatare şi ruină financiară” și astfel a reușit să îşi recâştige poziţia de „artist de clasă mondială”, însă acum ar vrea ca managerul Jodi Montgomery, care a luat locul tatălui ei în ultimul an, să îl înlocuiască permanent.

„Britney se opune ferm revenirii lui James ca tutore al ei”, se arată în solicitarea depusă.

Citește și: Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei

Fanii, revoltați de situație lui Britney Spears

Anul trecut, după ce s-a zvonit că Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, ar fi internată într-o clinică de psihiatrie împotriva voinței ei, fanii cântăreței au protestat la Los Angeles pentru externarea starului pop. Aceștia au demarat chiar și o campanie, #FreeBritney.

Artista le-a transmis atunci că nu există motive de îngrijorare și i-a asigurat că este puternică. Ea le-a mai spus că face tot ce este mai bine pentru ea însăși. Cântăreața s-a arătat emoționată de iubirea fanilor, dar i-a rugat totodată să îi respecte nevoia de intimitate.

Britney Spears ar luat singură decizia de a se interna după ce a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său și a simțit nevoia să își acorde un timp doar pentru ea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter