Britney Spears, investigată pentru că și-ar fi lovit o angajată

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:35

Britney Spears (39 de ani) este investigată de poliție pentru că și-ar fi lovit o angajată „în timpul unei dispute”. Cu toate acestea, o sursă apropiată solistei a declarat pentru People că povestea este fabricată.

Britney Spears, investigată pentru că și-ar fi lovit o angajată

Un oficial a confirmat pentru aceeași publicație că Britney este suspectă după ce o angajată a declarat că a fost „lovită de solistă în timpul unui conflict” petrecut în casa acesteia.

„În cele din urmă, investigația va fi înaintă unui birou de avocatură pentru recenzie”, a declarat un oficial pentru People, precizând că angajata nu are răni.

„Menajera îi ținea telefonul și Britney a încercat să-l dea jos din mâinile ei”, a declarat un apropiat de-al artistei. Avocatul cântăreței, Mathew Rosengart, nu a comentat incidentul. Oficialul care a confirmat informația a refuzat să ofere alte detalii.

Potrivit TMZ, disputa s-ar fi petrecut după ce angajata a dus câinele solistei la veterinar. Între cele două a avut loc un conflict privind binele animalului de companie al artistei.

Incidentul a avut loc la doar câteva zile după ce Jamie Spears (68 de ani), tatăl lui Britney, a declarat că va renunța la rolul de tutore al fiicei sale atunci „când va fi momentul potrivit”.

Citește și:

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Britney se află sub tutelă din anul 2008, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

În iunie, solista a cerut să fie eliberată de sub tutelă. „Mă aflu aici în primul rând pentru că vreau să pun capăt tutelei fără să fiu evaluată”, a spus artista.

„Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată.

Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a mai spus Britney.

Solicitarea lui Britney a fost refuzată de către judecător, deși solista a precizat că este obligată să ia medicamente pentru tulburarea bipolară, că nu are acces la proprii bani și că nu i se permite să renunțe la sterilet pentru a încerca să devină din nou mamă.

Britney deține în prezent doar 30% din custodia fiilor ei, Jayden (14 ani) și Sean (15 ani), în timp ce tatăl lor, Kevin Federline (43 de ani), deține restul de 70%. Britney formează din anul 2016 un cuplu cu antrenorul personal Sam Asghari (27 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter