Britney Spears ar putea să nu mai revină niciodată pe scenă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 mai 2019, 11:57
Problemele continuă pentru Britney Spears. Managerul ei a dezvăluit că artista ar putea fi nevoită să renunțe la muzică din cauza stării sale psihice.

Britney Spears se luptă de mulți ani cu tulburările psihice, iar problemele de sănătate ale tatălui său au ținut-o departe de viața artistică de ceva vreme. După ce s-a scris că artista s-a internat într-o clinică pentru sănătatea mintală de bună voie, s-a zvonit că nu ar fi chiar voința ei să urmeze tratamentul psihiatric. Cântăreața a negat zvonurile printr-un mesaj video în care le-a transmis fanilor că nu vrea decât să își ia un timp pentru ea, după perioada grea prin care a trecut familia sa, asigurându-i de faptul că va reveni curând.

În urmă cu câteva zile, Spears s-a prezentat în fața unei instanțe din Los Angeles pentru a fi audiată în procesul de ieșire de sub tutela tatăl său. Artista, în vârstă de 37 de ani, și-a motivat cererea spunând că Jamie Spears a internat-o cu forța în clinica de psihiatrie în urmă cu mai mult de o lună şi că a forţat-o să ia medicamente. Ea a susținut asta deși tatăl său a fost la un pas de moarte în urma a două operații de colon, iar starea lui nu este una tocmai bună.

Acuzația ei a fost susținută și de avocații mamei sale, Lynne Spears. Pentru a stabili adevărul, artista va fi supusă unei expertize psihiatrice, cu acordul ei.

Aceasta se află sub tutela lui Jamie Spears din 2008, după ce s-a confruntat cu probleme psihiatrice. Tatăl său a fost și cel care i-a administrat averea. Aceasta a pierdut custodia băieților ei, Sean (13) și Jayden (12) în favoarea lui Kevin Federline, fostul soț al starului muzicii pop.

De ce Britney Spears ar putea să renunțe la cariera muzicală

Larry Rudolph, managerul cântăreţei, care i-a fost alături lui Britney pe tot parcursul carierei sale, este de părere că aceasta nu ar trebui să meargă mai departe cu rezidența în Las Vegas, potrivit știrileprotv.

”Ca persoană care îi călăuzeşte cariera – pe baza informaţiilor pe care eu şi toţi profesioniştii care lucrăm cu ea le-am primit pe baza principiului necesităţii de a cunoaşte – din ceea ce am aflat îmi este clar că ea nu ar trebui să revină la această rezidenţă în Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi, probabil, niciodată″, a mărturisit acesta.

În ceea ce privește întoarcerea pe scenă a artistei, Rudolph pare destul de pesimist: “Nu vreau să lucreze din nou până când nu va fi pregătită, fizic, mental şi din punct de vedere al pasiunii. Dacă acest moment nu vine, nu va mai veni niciodată″, a declarat managerul.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter