Brad Pitt are o relație cu sosia Angelinei Jolie? Cine este Ella Purnell și cum arată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 12:30
După anunţarea divorţului dintre Brad şi Angelina, în presă au apărut numeroase zvonuri conform cărora actorul s-ar fi consolat deja în braţele altor femei, însă niciunul dintre acestea nu a fost, în final, confirmat. De curând, o altă poveste de dragoste începe să prindă contur, şi pare foarte plauzibilă.

Este vorba de Ella Purnell, sosia mai tânăra a Angelinei Jolie, o actriţa britanică care, de altfel, a şi jucat-o pe Angelina în versiunea mai tânăra a sa din filmul „Maleficient”.

Brad Pitt se iubeşte cu Ella Purnell?

Zvonurile au apărut ca urmare a unor declaraţii venite din anturajul actorului, conform cărora Brad ar fi cooptat-o pe Ella pentru a juca într-o viitoare producţie a sa: ”Sweetbitter” şi s-ar fi arătat de-a dreptul „cucerit de actriță”. Totodată, conform Mirror Online, cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima oară cu aproximativ 5 zile în urmă.

Ella Purnell

Ella Purnell

Între Brad si Ella este o diferenţă de 32 de ani, însă acest aspect nu pare a deranja pe cineva, cu atât mai puţin pe tânără care este în căutarea succesului. Într-adevăr, asemănarea dintre aceasta şi Angelina Jolie este remarcabilă, iar acest aspect se pare că-l atrage peste măsură pe Brad. La rândul său, sosia Angelinei pare a fi încântată de această alăturare, cunoştinţe din cercul său de prieteni susţinând că este „flatată de atenția lui Brad” şi că mereu a fost „Nr. 1” în topul actorilor săi preferaţi.

Care este opinia Angelinei Jolie?

O sursă din interior a declarat pentru Mirror Online că Angelina este frustrată de faptul că Brad ar putea avea o relaţie cu o femeie care este cu doar 5 ani mai în vârstă decât Maddox, fiul acestora mai mare şi, totodată, este frustrată că fostul său soţ ar fi atras de o versiune mai tânără a sa.

angelina jolie

Contactaţi de presă, nici Brad şi nici Ella, nu au dorit să dea declaraţii cu privire la acest subiect.

Citeşte şi – Primul interviu al Angelinei Jolie după divorțul de Brad Pitt

Citeşte şi – Brad Pitt vorbește în premieră despre divorțul de Angelina Jolie și problemele cu alcoolul care i-au distrus căsnicia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter