Brad Pitt, în scaun cu rotile. Ce s-a întâmplat cu actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 aprilie 2021, 13:15

Brad Pitt (57 de ani) a fost recent fotografiat de către paparazzi părăsind o clinică medicală în scaun cu rotile. În imaginile surprinse joi, 15 aprilie 2021, actorul se află într-un scaun cu rotile, împins de un cadrul medical.

Brad Pitt, în scaun cu rotile. Ce s-a întâmplat cu actorul

Brad poartă o pereche de teniși albi, pantaloni gri, o jachetă neagră cu glugă, o pereche de ochelari de soare și o mască de protecție. Actorul a părăsit clinica după ceea ce a părut a fi o programare la dentist. Clinica medicală se află în Beverly Hills, California, SUA.

Unul dintre bodyguarzii lui Brad a fost fotografiat ținând în mână un goody bag oferit din partea cabinetului pentru actor. În prezent, Brad încă luptă pentru a stabili termenii custodiei celor 6 copii pe care îi are cu actrița Angelina Jolie (45 de ani).

Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith. Deși era căsătorit cu actrița Jennifer Aniston (52 de ani), actorul s-a îndrăgostit de Angelina, la scurt timp divorțând de Jennifer.

Angelina și Brad au împreună șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

Vineri, 12 martie 2021, Angelina a înaintat o serie de documente în care notează că atât ea, cât și copiii lor sunt dispuși să ofere „dovezi în sprijinul” acuzațiilor de violență domestică împotriva actorului.

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, în topul celor mai bine plătite actrițe în 2020

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit după doar 2 luni de relație

„Maddox deja a depus mărturie ca adult în disputa privind custodia și nu l-a avantajat pe Brad”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține.”

Potrivit unei alte surse, actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc. „Acea relație este în continuare inexistentă”, declara o sursă în iulie 2020. Potrivit Daily Mail, o altercație între Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016.

Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat în urma unei investigații pentru abuz. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor după un conflict petrecut între Brad și Maddox într-un avion privat. Angelina și Brad au fost căsătoriți doar 2 ani, din 2014 până în 2016. Relația lor a început în 2005.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter