Ce bine îi stă Deliei machiată natural! Îţi place?

De Sandra S., pe

Atunci când nu este pe scenă sau la filmări, Delia Matache petrece timpul liber cu soţul şi cu prietenii săi, în oraş. La fel, pentru că nu este în lumina reflectoarelor, îşi lasă frumuseţea naturală la vedere.. şi arată bine!
Un fard de pleoape cu nuanţe uşor piersicii, un mascara negru care să-i alungească genele şi un gloss deschis la culoare cât să-i pună buzele în evidenţă sunt de ajuns pentru o ieşire în oraş cu prietenii. Dar chiar dacă nu se machiază aşa cum apare la televizor, Delia tot se numără printre vedetele care arată bine naturale, chiar nemachiate.
Cântăreaţa a publicat pe pagina sa de Facebook două imagini machiată astfel şi cu părul lăsat pe spate, şi el la fel de simplu aranjat, drept şi cu o pălărie neagră pe cap.
Ce bine îi stă Deliei machiată natural! Îţi place?

Cine este Delia Matache

Pe Delia ne-o amintim de acum 14 ani, când s-a lansat în muzică în trupa N&D,a lături de Nicolae Marin. Cei doi au lansat împreună patru albume, iar în 2003 s-au despărţit, iar ea şi-a urmat cariera solo. Anul trecut a acceptat să devină unul din cei trei juraţi ai emisiunii X Factor şi tot anul trecut s-a căsătorit cu iubitul său, Răzvan Munteanu. Ea reuşeşte să jongleze cu brio viaţa privată, cu turneele muzicale şi filmările pentru emisiunea de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter