Bianca Rus, atac dur la adresa lui Cătălin Botezatu: „Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 16:34

Bianca Rus l-a atacat pe Cătălin Botezatu după ce acesta i-a criticat acid alegerile vestimentare pe care le face. Bianca a intrat sub lupa designerului care a spus că poartă geantă falsă și nu știe cum să se îmbrace, lucru inacceptabil pentru cineva care a participat la la emisiunea “Bravo, ai stil!”.

„Bianca Rus a fost degeaba la ‘Bravo, ai stil!’ Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus designerul, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Bianca i-a răspuns rapid lui Cătălin Botezatu, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale prin care îl face „designer neasumat”: „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu… un om normal lucrează 2 ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee. Dragă Bote, cum pe mine nu ma supără criticile tale, sper că nici pe tine. Azi dau pupi, nu sunt supi.”

Citeşte şi: Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu: „M-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că…”

Bianca Rus a fost eliminată din “Bravo, ai stil!” după ce a fost dur criticată de jurați și de fani că se machiază mult prea strident.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter