Bianca Drăgușanu și Philipp Plein ar putea forma un cuplu. Celebrul designer o curtează insistent

De Mădălina Manole, pe
O veste bombă zguduie din nou lumea mondenă și fără a ne surprinde foarte mult, în centrul atenției este iar Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu se pare că este curtată insistent de Philipp Plein, nimeni altul decât celebrul creator de modă care s-a iubit cu Mădălina Ghenea, Loredana Chivu și manechinul Andreea Sasu. Conform wowbizz, designerul de talie mondială încearcă să o cucerească pe focoasa blondă de ceva vreme prin mesaje insistente pe rețelele de socializare, însă aceasta nu prea se lasă pradă complimentelor și propunerilor sale, având în vedere că reputația de mare cuceritor nu-i face absolut deloc onoare.

Surse din anturajul fostei prezentatoare de la Kanal D susțin că Philipp Plein este înnebunit după Bianca Drăgușanu și nu contenește cu propunerile de întâlnire, iar în ultimul timp diva a cam început să-i răspundă la avansuri. Conform sursei citate, în acest weekend Bianca și-ar putea face bagajul și să plece la Monaco, acolo unde miliardarul o așteaptă, însă pentru moment acesta rămâne la stadiul de zvon, nefiind confirmat de blondă.

Pe de altă parte, Răzvan Botezatu asigură veridicitatea avansurilor lui Philipp Plein: „Pot să ți le confirm că sunt adevărate pentru că eu am văzut mesaje. Și nu de acum, de foarte mult timp. Dar ea nu prea l-a băgat în seamă, că atunci când știi cine este Philipp Plein… Omul se ține de Bianca de foarte mult timp. Nu există Instastory fără să o laude, să-i facă complimente, dar ea nu-i răspunde. Acum vom vedea ce se va întâmpla, dacă Bianca va ceda sau nu”, -a spus Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de curând de Victor Slav, tatăl fetiței sale, Sofia, și imediat a început o relație cu sportivul englez Tristan Tate, însă după doar o lună cei doi și-au spus adio. Dacă pe plan amoros astrele par să-i surâdă Biancăi, pe plan profesional lucrurile nu stau chiat atât de bine, având în vedere că tocmai a fost anunțat în mod oficial că din toamnă Andreea Mantea îi va lua locul Biancăi la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, prin urmare blonda va pierde 12.000 euro, acesta fiind salariul lunar pe care-l încasa pentru prestația sa din fața micului ecran.

Citește și – Andreea Raicu a vorbit despre despărțirile trăite: “Mă înecam de plâns și aș fi facut orice să nu plece”

Citește și – Anda Călin, prima declarație după despărțirea de Liviu Vârciu: „Nu am fost niciodată atât de rău”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter