Barack și Michelle Obama au împlinit 27 de ani de căsnicie

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 15:35
Barack și Michelle Obama au sărbătorit 27 de ani de căsnicie, joi, cu o serie de postări pe social media prin care au arătat că se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Fostul președinte american în vârstă de 58 de ani și soția sa au publicat pe rețelele de socializare imagini nemaivăzute și mesaje de dragoste.

Barack Obama a postat o fotografie în care se țin în brațe și privesc răsăritul soarelui pe un câmp din Tanzania.

Cum au spus cei de la Beatles: Devine din ce în ce mai bine. Mulțumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori”, a scris fostul președinte american pe Twitter.

La scurt timp și Michelle Obama a publicat pe Instagram o fotografie în care fostul cuplu prezindețial stă pe veranda unei case din portul Martha’s Vineyard, un loc de vacanță iubit de cei doi.

În urmă cu 27 de ani acest tip mi-a promis o viață plină de aventuri. Aș spune că s-a ținut de cuvânt. Pentru noul nostru capitol în care devenim un cuib gol și descoperim viitorul – în timp ce încă simțim magia care ne-a adus împreună în urmă cu 27 de ani”, este mesajul lui Michelle.

„Aniversare fericită, Barack”, a mai scris ea.

Barack și Michelle Obama s-au căsătorit pe 3 octombrie 1992, după o relație de trei ani. Cei doi s-au cunoscut în Chicago, unde ea i-a fost desemnată ca practicant pe timpul verii, la firma de avocatură la care el lucra.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter