Balul Bobocilor 2012: Câţi bani cer vedetele pentru un show de-o noapte

De Diana Zagrean, pe

Sezonul petrecerilor de balul bobocilor a început şi vedetele abia aşteaptă să-şi programeze serile de spectacol. Sunteţi curioşi cât cere Loredana pe câteva ore de cântat şi dansat la balul bobocilor? Sau poate vă gândiţi să-i chemaţi pe Smiley, CRBL, Anna Lesko, Taxi, Connect R sau Tibi Scobiola şi nu ştiţi onorariul? Iată lista preţurilor pentru Balul Bobocilor 2012. Aflaţi câţi bani cer vedetele pentru un show de-o noapte.
Loredana
Jurata de la Vocea României nu se încurcă în detalii şi pentru un show de câteva ore la Balul Bobocilor cere suma de 4.000 euro.
Având în vedere că programul Loredanei este foarte încărcat cu filmările de la Vocea României, spectacole şi lucrul la noul album, intitulat „Dragoste”, este bine să vorbiţi cu impresarii ei din timp.
Balul Bobocilor 2012:  Câţi bani cer vedetele pentru un show de-o noapte
Smiley
Atunci când nu face parte din juriul de la Vocea României, nu filmează vreun videoclip nou cu Ştefan Stan şi nu înregistrează piese noi cu Marius Moga, Smiley se pregăteşte să cânte şi la balul bobocilor 2012. Cât este onorariul lui pentru o seară specială cu elevii sau studenţii? Smiley cere 2.500 euro pentru un astfel de concert.

Citeşte mai departe şi află câţi bani cer vedetele pentru un show de-o noapte pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter