Asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat la doar șase luni de la nunta Ducesei

De Ioana Tătaru, pe
Asistenta personală a Ducesei Meghan Markle, unul dintre oamenii care s-au ocupat de nunta fostei actrițe cu Prințul Harry, a decis să demisioneze. De asemenea, în decursul a doar 6 luni, Prințul Harry și Meghan Markle au mai pierdut încă doi angajați de bază.

Asistenta personală a lui Meghan ar fi avut „un rol crucial în succesul nunții regale”

O sursă din interiorul Palatului Kensington, autorizată pentru a comenta acest subiect, a declarat pentru Daily Mail că asistenta personală a Ducesei, identificată sub numele de Melissa „este o persoană extrem de talentată”, care a avut „un rol crucial în succesul nunții regale”, ce a avut loc pe 19 mai. Aceasta o ajuta pe Ducesa Meghan în timpul ieșirilor publice și la activitățile sale oficiale. Unele surse spun că Melissa ar fi demisionat din cauză că Meghan ar avea o „atitudine dificilă”. Potrivit unei noi biografii ale Prințului Charles, „Charles At Seventy”, de Robert Jobson, regina l-ar fi avertizat pe Prințul Harry că Meghan trebuie să își controleze atitudinea față de angajați și să respecte „protocolul de familie”. Biroul de presă al Prințului a refuzat să comenteze informația despre demisia Melissei, care ar fi luat prin surprindere pe toată lumea.

Printul Harry si Meghan Markle

Asistenta nu este singura care a decis să renunțe la această poziție! Ea este al treilea angajat care demisionează în ultimele șase luni pe fondul zvonurilor despre atitudinea Ducesei.

Citește și: „De ce nu poartă Meghan Markle rochii semnate de Victoria Beckham”

„Regulile Casei Regale în perioada sarcinii. Prințul Harry și Meghan Markle le-au încălcat deja”

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter