Ascultă noul single al Rihannei, “Diamonds”!

Rihanna a lansat aseară un nou single, intitulat “Diamonds”! Piesa este compusă de Sia şi a fost produsă de Stargate şi Benny Blanco.
Ea va fi inclusă pe noul album al artistei, care nu are încă nume, dar care va fi lansat, cel mai probabil, în noiembrie 2012, urmând că artista din Barbados să îl promoveze într-un amplu turneu mondial în 2013. Noi sperăm că va ajunge şi pe la noi!
Revenind la piesă, ea este una mult mai lentă decât materialele energice cu care ne-a obişnuit RiRi în ultimul timp. În „Diamonds” accentul este pus pe vocea artistei, melodia îndreptându-se înspre R&B, fără a pierde însă caracterul pop. Piesa are totuşi pe fundal un beat dance, mai calm şi mai cizelat decât ne aşteptam, care dovedeşte că Rihanna păstrează totuşi unele elemente cheie ale stilului ei.
Melodia a fost primită foarte bine de către fani, care au luat cu asalt contul de Twitter al cântăreţei şi au copleşit-o cu laude şi mulţumiri. Rihanna le-a răspuns înr-o manieră cât se poate de elegantă: „Nu-mi mulţumiţi, eu vă mulţumesc VOUĂ!. Această melodie este pentru voi! Nu lăsaţi pe nimeni să vă ia strălucirea!”. Artista făcând astfel referire la refrenul optimist al piesei: „Shine bright like a diamond”.
Citeşte mai multe despre Rihanna şi asculă noua melodie pe Bravonet.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter