Artista de muzică populară Maria Butaciu este în comă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 02 mai 2018, 15:13
Vești triste vin, din nou, din sfera muzicii folclorice. Maria Butaciu, îndrăgita artistă de muzică populară, se zbate între viață și moarte la spitalul Floreasca din Capitală.

Maria Butaciu, în vârstă de 78 de ani, recunoscută pentru melodiile sale populare ca Bade pălărie nouă sau Cui nu-i place dragostea se află în comă de aproximativ o săptămână după ce artista a suferit un accident vascular cerebral, relatează Click!. În acest moment medicii fac tot posibilul să o țină în viață și să-i restabilească funcțiile vitale. Mioara Velicu, buna sa prietenă, o vizitează zilnic: “Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a declarat artista pentru Click!

Atâta vreme cât pot să cânt, cât pot să spun ceva cu glasul, mă consider tânără. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că multe suferinţe, multe neîmpliniri le uit în acest fel. CD-ul «Un leac pentru suflet» oglindeşte sufletul meu. Aşa că, dacă mă uit în urmă, pot să spun că încă merge. Dacă mă uit înainte, mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să-mi păstrez glasul şi să fiu sănătoasă”, povestea Maria Butaciu, pentru Jurnalul. ro, în anul 2010.

Citește și – Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu

Citește și – Sofia Vicoveanca, dramele din spatele zâmbetului său

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter