Artista Analia Selis și soțul ei au divorțat: „Nu există drum înapoi”

De Adelina Duinea, pe

La sfârșitul anului trecut, artista Analia Selis (43 de ani) a divorțat de soțul ei, violoncelistul Răzvan Suma. Solista a făcut anunțul în mediul online, unde a precizat și că nu mai există cale de împăcare.

Artista Analia Selis și soțul ei au divorțat: „Nu există drum înapoi”

Perechea are împreună doi copii, iar, de-a lungul timpului, a avut o căsnicie discretă. „Anul trecut, pe 1 Decembrie, m-am despărțit de fostul meu soț.

Tuturor celor care de atunci până acum m-au întrebat cum e familia sau mi-au trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea să le spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect.

Ca să evit întrebări despre o «posibilă împăcare», aș vrea să vă spun că, în ceea ce mă privește, nu există drum înapoi. Acest an a fost un an intim.

Un an în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago”, a scris Analia Selis, pe pagina ei de Facebook.

„Tuturor celor care trec printr-o despărțire aș vrea să le spun că timpul trece și, cu siguranță, viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost.

Simt nevoia să precizez că nu m-am gândit nicio clipă să plec din România, nici înainte, nici atunci când m-am despărțit și nici acum.

România este o țară care mi-a dăruit și îmi dăruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a mai adăugat artista.

Cum s-au cunoscut?

Analia și Răzvan s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecții de canto, iar el studia violoncelul. Deși a avut rețineri legate de mutarea în România, Analia, care este din Argentina, și-a urmat fostul partener.

A venit pentru prima oară în România în perioada sărbătorilor de iarnă și nu și-a mai dorit să plece. Analia și Răzvan au împreună doi copii, Noa (9 ani) și Tiago (8 ani). Solista a mai pierdut o sarcină în anul 2009, chiar în ziua de Crăciun.

Foto: Facebook

Citește și:

Fiica cea mică a actriței Andie MacDowell, nud în videoclipul lansat de sora mai mare

Ileana Badiu și soțul ei, 11 ani de relație din 17 la distanță: „Mi-am asumat treaba asta”

EXCLUSIV! Pășește în culisele ședinței foto cu Delia pentru numărul de noiembrie al revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter