”Aroganță și egoism…” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 iulie 2019, 14:28
Meghan Markle a asistat, împreună cu ducesa Kate și alte figuri cunoscute apropiate Casei Regale, la mai multe meciuri ale turneului de tenis de la Wimbledon, inclusiv la finala dintre Serena Williams și Simona Halep. 

Una dintre cerințele pe care le-a avut cu această ocazie, a fost aspru criticată de presa britanică. Se pare că la unul din meciuri, Meghan ar fi cerut să stea în zona VIP, în timp ce câteva zeci de scaune din jurul ei au rămas libere. Drept urmare, mai mulți spectatori care ar fi trebuit să stea în zona VIP au fost nevoiți să aștepte afară până li s-a făcut loc. Mai mult, Meghan le-a cerut gărzilor de corp să-i împiedice pe spectatori să-i facă poze. Ea a motivat că se află acolo în calitate de persoană privată și nu în calitate de membru al familiei regale.

”Aroganță și egoism...” Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

”Câtă aroganță, cât egoism. Îmi pare rău, dar nu poți să apari la Wimbledon, alături de alți 12.000 de oameni, în calitate de persoană privată. E un loc public, pline de persoane care, spre deosebire de Meghan, au plătit bilet. Cum îndrăznește să le ceară gărzilor de corp să împiedice fotografierea ei?”, a scris Carole Malone, o jurnalistă engleză care scrie adesea despre Casa Regală.

Aparent, gărzile lui Meghan s-au apropiat de doi spectatori și le-au cerut să nu mai facă poze. ”În primul rând, cei doi oameni nu făceau poze cu Meghan. Unul își făcea un selfie, iar celălalt o fotografia pe Serena Williams”, a mai scris Malone.

”Și chiar dacă îi făceau poze… Englezii sunt buni să plătească 3 milioane de euro cât costă renovarea vilei regale, dar nu sunt buni să-i facă o fotografie ducesei?”, s-a întrebat, retoric, jurnalista. Ea își arată nemulțumirea și față de faptul că Harry și Meghan nu au spus cine sunt nașii de botez ai fiului lor, Archie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter