Arnold Schwarzenegger, atacat în timp ce făcea fotografii cu fanii VIDEO

De Oana Savin, pe
Arnold Schwarzenegger a fost atacat pe la spate, în timp ce juriza o competiție de sărituri din Africa de Sud și făcea fotografii cu fanii.

Actorul în vârstă de 71 de ani se fotografia cu un fan în momentul în care a avut loc incidentul și a părut că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Într-o filmare făcută publică se poate vedea cum un bărbat a fugit prin spatele starului de la Hollywood și l-a lovit violent în spate.

Lovitura a fost atât de puternică încât atacatorul poate fi văzut căzând pe podea, iar Schwarzenegger, împins în mulțime.

Bărbatul care l-a lovit pe Arnold a fost reținut. La scurt timp, actorul a părăsit convenția la care participa.

Se pare că Arnold Schwarzenegger nu a fost rănit grav în timpul atacului.

Echipa de securitate a intervenit rapid, o persoană de la sewcuritate și un polițist aflându-se la fața locului. Nu a existat nicio problemă. Arnold nu a fost rănit, după cum se poate vedea și în înregistrare, mai târziu zâmbea”, a declarat Wayne Price, directorul „Arnold Partner for Africa”, citat de Unilad.

Mai tâzriu, actorul și-a asigurat fanii, pe Twitter, că este bine.

Vă mulțumesc pentru grijă, dar nu este nimic pentru care să vă îngrijorați. Am crezut că doar am fost împins de mulțime, ceea ce se întâmplă destul de des. Am realizat că am fost lovit când am văzut filmulețul la fel ca voi. Sunt doar bucuros că idiotul nu mi-a întrerupt Snapchat-ul”, a scris fostul guvernator al Californiei pe rețeaua de socializare.

Deoarece mulți dintre voi ați întrebat, nu depun plângeri. Sper că acesta a fost un apel de trezire și să revină pe celea cea dreaptă. Eu merg mai departe și prefer să mă concentrez pe sutele de atleți grozavi pe care i-am cunoscut la Arnold Sports Africa”, a precizat actorul.

Atacatorul a fost îndepărtat de pe arenă în urma incidentului, însă nu se știe ce anume l-a motivat pe acesta să facă un astfel de gest.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter