Antonia i-a dat un mesaj lui Alex Velea în direct: „Ești un prost”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 28 septembrie 2018, 11:58
Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cuplurile model ale showbizz-ulului autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol.

Antonia și Alex Velea știu să fie haioși și să facă glume unul pe seama celuilalt, cel puțin asta putem deduce din mesajul pe care aceasta i l-a trimis în direct iubitului său. Se pare că artista îi urmărește îndeaproape activitatea lui Alex Velea din cadrul emisiunii Acces Direct, unde acesta este coprezentator alături de Simona Gheorghe. Astfel, Antonia a văzut imaginile cu casa în care vor locui concurenții de la show-ul „Totul pentru dragoste – La bine si la greu”, care va începe luna viitoare la Antena 1 și care va fi prezentat de Mirela Vaida.

Luxul opulent de care se vor bucura participanții a făcut-o pe artistă să-i dea un mesaj lui Alex Velea care a stârnit râsul tuturor: „Mi-a dat Antonia mesaj. Eşti un prost, ai făcut parchetul din lemn în loc să-l faci din piele de crocodil”, – a spus Alex Velea la Acces Direct.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte.

Citește și – Augustin Viziru a vorbit despre căsnicia cu Oana Mareș:„Eu mințeam și când dormeam”

Citește și – Catrinel Menghia este însărcinată. Fotomodelul și-a expus burtica de gravidă cu mândrie

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter