Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensia alimentară

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 august 2018, 11:03
Angelina Jolie și Brad Pitt sunt la cuțite încă de la începutul divorțului și se luptă cu toate forțele pentru custodia copiilor. Acum, actrița l-a acuzat pe Pitt că nu plătește pensia alimentară copiilor și intenționează să apeleze la un ordin judecătoresc pentru a recupera banii datorați de acesta.

Astfel, Angelina l-a acuzat pe fostul ei soț că nu le trimite copiilor banii cuveniți pentru creșterea lor și va face tot ce este posibil pentru a-l face să își achite datoriile.

Pitt are datoria de a plăti pensie alimentară. Nu a plătit mare lucru până în prezent de la separare”, a afirmat avocata lui Jolie, Samantha Bley DeJean, citată de Mirror.

Date fiind aranjamentele formale privind plata pensiei alimentare către copii, Brad Pitt nu a plătit cu regularitate. Așadar, Jolie intenționează să apeleze la un ordin judecătoresc pentru a stabili plata acestor bani retroactiv”, a mai anunțat avocata.

În documentele depuse de avocatul lui Jolie, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, se arată că actriţa americană vrea ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an.

Actorul încă nu a răspuns acuzațiilor soției sale.

Totuși. o sursă apropiată lui Brad Pitt a declarat, în schimb, că acesta este „o persoană care îşi ţine promisiunile„.

Angelina Jolie (43 ani) a intentat divorț lui Brad Pitt (54 ani) în septembrie 2016, citând diferențe ireconciliabile ca motiv al separării.

De fapt, problemele ar fi apărut după ce Angelina l-a acuzat pe Brad că nu petrece suficient timp cu cei șase copii ai lor: Maddox (16), Pax (14), Zara (13), Shiloh (12), Vivienne (10) și Knox (10).

Citește și: Jamie Oliver, acuzat de infidelitate de către soția sa

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter