Angelica Rivera are o relație cu un fost coleg de telenovele

De Oana Savin, pe
La scurt timp de la anunțul separării de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto, Angelica Rivera se pare că și-a găsit alinarea în brațele unui fost coleg din telenovele.

Fosta primă doamnă a Mexicului ar avea o idilă cu actorul Eduardo Yanez, cu care a jucat în telenovela „Destilando amor”, scrie La Verdad Noticias.

Nu este pentru prima dată când Rivera se iubește cu Yanez. Cei doi au format un cuplu în urmă cu 12 ani, chiar pe vremea când erau colegi de platou. Însă relația lor de atunci a fost de scurtă durată.

Conform zvonurilor, Angelica și Eduardo petrec tot mai mult timp împreună în Los Angeles, acolo unde locuiesc în prezent.

Angelica Rivera are o relație cu un fost coleg de telenovele

Angelica Rivera si Eduardo Yanez în telenovela „Destilando Amor” (Foto: Televisa)

Pe de altă parte și fostul soț al actriței trăiește o poveste de dragoste cu Tania Ruiz, o frumoasă blondă în compania căreia a fost surprins la Madrid, cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului.

Angelica Rivera are niște pretenții uriașe în urma divorțului de fostul președinte mexican. Acesta își dorește câteva mașini de lux și un avion privat.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter