Andreea Marin, dezvaluiri surprinzătoare din intimitate: „Ține de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 26 septembrie 2019, 17:41

Andreea Marin se poate declara, în sfârșit, o femeie împlinită și fericită. După trei mariaje eșuate, Andreea Marin trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa privată, însă de această dată, fosta prezentatoare de televiziune a făcut dezvăluiri neașteptate și surprinzătoare din intimitate: Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, – a subliniat Andreea Marin, conform cancan.ro.
Andreea Marin si Adrian Brancoveanu
Andreea Marin se simte împlinită alături de bărbatul cu care-și împarte viața de peste trei ani. Chiar dacă acesta este cu 10 ani mai mic, Andreea simte că a întinerit alături de el: Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?!  Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun «NU». Anjusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor”, – a mai spus Andreea Marin.
Sursă foto: Libertatea
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter