Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 11:34

Andreea Mantea (35 de ani) își dorește ca în toamna anului acesta să aplice la Facultatea de Psihologie. Prezentatoarea TV este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (39 de ani).

Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate”, a declarat Andreea Mantea, pentru EGO.ro.

Prezentatoarea Kanal D crede că „merită o diplomă în sensul ăsta”.

„Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane, și consider că am făcut foarte bine ce am făcut”, a mai spus.

În trecut, Andreea Mantea și-a dorit să dea la Teatru și Film, însă tatăl nu a susținut-o.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Este Andreea Mantea însărcinată? Ce a răspuns prezentatoarea TV

Andreea Mantea susține că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea. „Am vrut să îl protejez pe David”

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film încât la tot ce apărea prin această agenție de modele (n.red.: unde era înscrisă), cumva să-i fac în ciudă, mă duceam. Când a apărut acest casting, m-am dus. Am participat la un concurs de Miss televizat. Oamenii care au fost atunci prezenți încă trăiesc și pot confirma că eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy”, povestea Andreea Mantea anul trecut, în emisiunea „În Oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță.

„Doar cea care câștiga locul întâi credeam că trebuia să aibă un pictorial în Playboy. Nu m-am gândit că și locul 2, 3, Miss Popularitate, vor face la fel. Am zis: «Păi eu nu vreau, eu am venit la televizor să-l enervez pe tata». «Păi scrie în contract», mi-au zis. Oamenii ăia erau ditamai echipa și m-au spălat pe creier. M-am folosit și m-am agățat de asta, m-am lăsat spălată pe creier pentru că mie îmi convenea”, a continuat.

„Tot ce am făcut, am făcut cu un scop. Tot, că era greșit sau bine din punctul de vedere al altora, pentru mine era pentru ceva anume”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter