Andreea Mantea riscă să fie evacuată

De Libertatea.ro, pe

Andreea Mantea (27 de ani) se judecă de doi ani cu Asociaţia de Pescari şi Vânători Sportivi Căprioara Râmnicului, din Vrancea, pentru un teren şi o magazie.
Bruneta a cumpărat 13.000 de metri pătraţi de la un individ care, se pare, nu era adevăratul proprietar al pământului pe care Mantea l-a luat cu gândul de a se face fermier.

În urmă cu aproape trei ani, Andreea Mantea a crezut că a dat norocul peste ea când şi-a cumpărat un teren de 13.000 de metri pătraţi în judeţul Vrancea. Hotărâtă să se transforme într-un fermier prosper, vedeta a angajat imediat oameni care să muncească pământul din extravilanul comunei Sihlea. Doar că fostul “Iepuraş” Playboy a avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută: Asociaţia de Pescari şi Vânători Sportivi Căprioara Râmnicului i-a adus la cunoştinţă că persoana care i-a vândut pământul plus magazia aflată pe acesta era, de fapt, escroacă. Şi că adevăratul proprietar al terenului era chiar sus-numita asociaţie. Cum Mantea nici n-a vrut să audă, s-a ajuns la proces.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter