Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (35 de ani) suferă de o boală autoimună din cauza căreia greutatea ei fluctuează. Invitată în emisiunea „Teo Show”, prezentatoarea TV a vorbit despre afecțiunea ei, dar și despre provocările cărora este nevoită să le facă față din cauza acesteia.

Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

„Am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare”, a declarat Andreea Mantea, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

„Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. (…) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist”, a mai spus, potrivit WOWbiz.

„De o viață eu mănânc orice și de oriunde. Dar, de prin toamnă, am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a completat.

„Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară (n.red.: să acorde atenție siluetei). La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul”, a mai povestit.

„Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic. Am văzut ce se întâmplă în jurul meu și trebuie să lucrez la mine. Mi-am dorit foarte mult să vin astăzi să le zic persoanelor care sunt într-adevăr mai plinuțe să nu bage în seamă nimic din ce li se spune”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

Andreea Mantea susține că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea

„Sunteți minunate așa cum sunteți. Dacă simțiți nevoia să faceți mișcare, faceți mișcare. Acum sunt foarte fericită, sunt foarte bine. E foarte plăcut când scoți capul din pământ. Mi-a luat câteva luni bune să ajung aici”, a încheiat.

Andreea Mantea și-a propus ca în 2022 să acorde o atenție deosebită revenirii în formă. „Rezoluție, dorință sau, mai bine zis, nevoie! Am 66 de kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani… Vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate”, scria prezentatoarea TV în mediul online, pe 6 ianuarie 2022.

„Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă”, a completat.

„Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau la diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a încheiat.

Andreea Mantea este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (40 de ani). Din anul 2016, Andreea formează un cuplu cu producătorul TV Valeriu Floricel.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter