Andreea Mantea a vorbit despre boala incurabilă de care suferă. Vedeta ia 9 pastile pe zi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 ianuarie 2022, 11:06

În cadrul unui interviu, Andreea Mantea a oferit detalii despre afecțiunea de care suferă. Vedeta a mărturisit că este o boală incurabilă, ce necesită un tratament pe viață.

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi din nou însărcinată, Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o boală autoimună, din cauza căreia se confruntă cu o fluctuație de kilograme.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit, le-a dezvăluit vedeta fanilor săi de pe Instagram.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Mihaela Bilic: Cum ne revenim după excesele alimentare făcute de sărbători

Mesajul surprinzător pe care îl trimite o femeie supraponderală celor care îi critică greutatea

Andreea Mantea a vorbit despre boala sa autoimună

Pentru a ține sub control afecțiunea, vedeta Kanal D este nevoită să ia nouă pastile pe zi, pentru tot restul vieții sale.

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit, a mărturisit Andreea Mantea, potrivit cancan.ro.

Vedeta a mai spus că din cauza acestei probleme de sănătate, pe lângă pastile, trebuie să urmeze și un regim alimentar strict.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc, a explicat aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter