Andreea Mantea a revenit în țară special pentru Cristi Mitrea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 14:25
Andreea Mantea a revenit în țară special pentru Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său. Vedeta a părăsit Turcia, unde se afla pentru a prezenta emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, și i-a făcut o surpriză neașteptată fostului său partener.

Cristian Mitrea a împlinit 39 de ani, pe 13 iulie și Andreea alături de băiețelul lor, David, i-au fost alături. Prezentatoarea de televiziune a publicat o fotografie pe contul său de Instagram și alături a scris o urare: “La mulți ani, tata!”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au rămas într-o relație foarte bună, de dragul fiului lor, care este mai fericit ca niciodată împreună cu părinții lui. Cei doi s-au cunoscut în anul 2014, în cadrul emisiunii “Burlăcița”, însă s-au despărțit după un timp destul de scurt, atunci când Andreea era însărcinată în luna a patra.

Citește și – Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

Andreea Mantea se pare că are un nou iubit, însă,  de această dată preferă să fie discretă cu viața sa personală. Vedeta se pare că se află într-o perioadă de mari schimbări, având în vedere că a anunțat că nu va mai prezenta sezonul următor al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter