Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 decembrie 2021, 12:28

Andreea Ibacka le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că în adolescență nu concepea să iasă din casă fără puțin machiaj, în ciuda faptului că părinții ei nu erau de acord cu asta.

Andreea Ibacka este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar preocuparea pentru felul în care arată a început încă din adolescență, așa cum a mărturisit vedeta în mediul online. Aceasta a povestit că era dependentă de machiaj, dar în timp și-a făcut curaj să se afișeze și fără make-up.

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV, după 10 ani la Antena 1

De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă, deși spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

Chiar dacă timpul nu-i mai permite să piardă mult timp în fața oglinzii, Andreea Ibacka, care recent a devenit mamă pentru a doua oară, le-a mărturisit fanilor săi că în vremea adolescenței nu concepea să iasă din casă nemachiată.

Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram)!

Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără “mască” dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort. Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val, a povestit vedeta.

Totuși, Andreea mărturisește că îi place să se aranjeze din când în când. Aceasta s-a afișat de cele mai multe ori cu un look natural, dar recunoaște că rujul roșu este unul dintre produsele cosmetice preferate.

Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa. Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj, a scris soția lui Cabral în dreptul unor imagini în care este machiată discret la ochi, iar pe buze are un ruj roșu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter