Andreea Ibacka, fotografie de colecție alături de cei doi copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 decembrie 2021, 09:23

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu două luni. Vedeta și soțul ei, Cabral, mai au împreună o fetiță, Namiko, în vârstă de trei ani. Actrița a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de colecție alături de copiii ei, lângă bradul de Crăciun.

Andreea Ibacka, fotografie de colecție alături de cei doi copii

Recent, pe contul său de Instagram, Andreea Ibacka a publicat o fotografie emoționantă alături de fetița și băiețelul ei, pe care a scris simplu: Love. Imaginea este surprinsă lângă bradul de Crăciun frumos împodobit, în nuanțe de roz și mov. Sărbătorile de iarnă sunt și mai speciale în casa Ibacka, fiind primul Crăciun în formulă de patru.

Într-una dintre postările sale, Andreea a povestit cum a fost anul 2021 pentru ea.

Făcând un bilanț al anului ce se încheie (tot pentru Moșu’, să știe pe cine cadorisește), amintirile îmi sunt legate mai ales de copii. Sarcina, nașterea, primele săptămâni cu bebe acasă, atenția și devotamentul lui Namiko odată ajunsă surioară mai mare, legătura dintre frați.

Citește și: Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

Cine este actrița pentru care actorul Vlad Zamfirescu ar fi divorțat de soția lui, Mihaela

Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

Anca Serea a izbucnit în lacrimi la un salon de înfrumusețare. Cristina Ich a povestit toată întâmplarea

Andreea Ibacka, la un pas de a naște prematur

Tot pe rețelele de socializare, actrița a mărturisit că a fost „la un pas” de a naște prematur primul copil.

N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în «vacanță» în Malta. Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen.

Pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la «cel mai bun spital privat de-al lor».

M-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire «m-au liniștit», în schimb, spunându-mi că «sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască».

M-am întors în România și, cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter