Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 decembrie 2018, 12:10
Andreea Ibacka a născut. Frumoasa actriță și soție a lui Cabral Ibacka a devenit mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii. 

Andreea Ibacka, în vârstă de 33 ani și Cabral, 41 ani, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. După îndelungi așteptări, având în vedere că Andreea a depășit termenul și a născut la nouă luni jumătate, iată că pe data de 4 octombrie a sosit sorocul. Vestea că Andreea naște astăzi a dat-o chiar Cabral pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie din maternitate, alături de care a scris: „Gata! E timpul!”.

Andreea Ibacka si Cabral - a nascut

3 ore mai târziu, acesta a anunțat sosirea pe lume a micuței, într-un mod caracteristic lui… printr-o glumă.

UPDATE, 5 decembrie: Cabral a publicat prima fotografie cu fetița nou-născută. Vezi aici cum arată micuța!

În luna octombrie, cei doi mărturiseau în UNICA faptul că sunt nerăbdători să o cunoască pe „Petunia”, așa cum a fost alintată cea mică pe tot parcursul sarcinii. „Este un copil dorit, care ne-a ales în momentul potrivit„, spunea Andreea.

Andreea și Cabral Ibacka pe coperta UNICA octombrie 2018

Andreea și Cabral Ibacka, cei mai fericiți părinți

Cu toate că și-au dorit mult acest copil, sarcina i-a prins pe Andreea și pe Cabral cu casa în curs de renovare, astfel că au trecut printr-o perioadă plină de emoții, după cum Andreea însăși ne mărturisea în octombrie. „Încă ne batem cu gletul de pereți și ne certăm cu șapa, să se așeze toate mai repede și să ne mutăm înapoi acasă până se naște bebe. Și, totuși, printre picături am reușit să mergem amândoi la ecografii, să citesc câteva cărți, să împrumut din experiența prietenelor mele cu copii, să-mi fac o listă cu necesarul pentru primele luni de viață. Suntem foarte zen și, în inconștiența noastră, ne simțim în grafic. Cu tot cu moloz„.

Acum că Andreea Ibacka a născut, probabil că lucrurile se vor așeza în viața lor și cei doi vor trăi la maxim această perioadă. Pentru Andreea este vorba despre primul copil, iar Cabral va avea parte din nou de emoții, având în vedere că prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (16 ani), din căsnicia sa cu prima soție, Luana.

Andreea și Cabral Ibacka, glume pe seama sarcinii

Faptul că Andreea a depășit termenul limită alocat nașterii, l-a determinat pe Cabral, glumeț din fire, să o tachineze: „Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!”, – scria Cabral pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka, la rândul său, a explicat că nu s-a îngrijorat deloc de acest aspect: „Cât despre cele nouă luni și jumătate, era doar un fel de-a spune, nu o măsurătoare precisă… Oricum, am trecut deja de cele 40 de săptămâni, iar bebelușa nici acum nu dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră. Altfel, cele 40 de săptămâni sunt doar o perioadă medie de gestație. Așa cum bine mai scriau și alții, orice sarcină finalizată între 37 – 42 de săptămâni este considerate la termen. Deci suntem în grafic.”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter