Andreea Bălan, „tăiată” în două, la iUmor: „M-am întrebat dacă chiar e decizia bună”

De Oana Savin, pe

Andreea Bălan a acceptat o provocare de zile mari, la iUmor. Artista se află în juriul primei ediții a noului sezon al emisiunii de umor și nu se dă în lături de la nimic, nici măcar în fața pericolului.

Cel mai nou sezon iUmor, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă a fi unul cu multe surprize, iar de asta se vor convinge telespectatorii chiar din prima ediţie.

Andreea Bălan, „tăiată” în două la iUmor

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a i se alătura lui Robert Tudor, într-un moment spectaculos de magie. Magicianul „a tăiat-o“ în două pe cântăreață, sub privirile prezentatorilor și ale juraților.

Chiar pe scenă, magicianul a dezvăluit că momentul nu a avut parte de repetiţii, ci a fost unul spontan.

„Ne-am văzut chiar în ziua filmării. Lucrurile spontane și imprevizibile ies întotdeauna mai bine decât cele repetate. În același timp, dacă repetam, nu cred că s-ar mai fi băgat. Sper să mai accepte invitațiile viitoare din partea mea pentru numere periculoase“, a declarat magicianul Robert Tudor, cel responsabil cu terapia prin magie în noul sezon iUmor.

La rândul ei, înaintea momentului de pe scena iUmor, Andreea Bălan a dezvăluit: “Iubesc adrenalina şi se ştie despre mine că sunt un om al momentului, că reacţionez la impuls. Am spus „da” fără să stau prea mult pe gânduri, doar când mi-a spus Delia că încă pot să mă răzgândesc m-am întrebat dacă e chiar decizia bună! Ce a ieşit, vedeţi sâmbătă!”.

Cum au reacţionat jurata Te cunosc de undeva! şi juraţii iUmor în timpul momentului, telespectatorii vor afla urmărind premiera iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril au făcut un pact la America Express: „Îi luăm sub umbrela noastră protectoare” / VIDEO

Citește și: Cătălin Bordea, jurat la „iUmor”, sezonul 14. Antena 1 anunță noi schimbări: un concurent trece la masa juriului

Citește și: Delia ar vrea să participe la America Express. Cu cine și-ar dori să facă echipă: „E foarte important cu cine mergi” / VIDEO

Citește și: Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

Câți bani a luat Andreea la America Express?

În timpul unei pauze la filmările primei ediții a noului sezon iUmor, Andreea Bălan a stat de vorbă cu Delia, dar și cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care fac parte din juriul show-ului de divertisment.

După ce a încercat să o convingă pe Delia să meargă în competiția ce se desfășoară în America de Sud, Andreea Bălan le-a spus celor doi comedianți: „Voi sunteți amuzanți. Nu știam că sunteți atât de amuzanți”.

Înainte de a reveni la filmări, Delia le spune celor trei: „Întrebare roșie: câți bani ați luat la America Express?”

„E prea roșie”, spun Nelu Cortea și Cătălin Bordea, care au apărut în vlogul Andreei Bălan.

„Când vii să ceri bani mulți, că îți dau ăștia de la Antenă. Ăștia au bani”, a zis și Andreea Bălan în spirit de glumă, fără a dezvălui ce sumă a primit în urma participării la emisiune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan, „tăiată” în două la iUmor.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter