Andreea Bălan și Jean Gavril, noi neînțelegeri la America Express: „Se uită foarte senină la tine, dar parcă îți rupe capul din priviri”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 14:52

Jean Gavril și Andreea Bălan au avut noi neînțelegeri la America Express. Cei doi frați au avut posibilitatea să stabilească ordinea plecării în curse și le-au lăsat ultimele pe Andreea Antonescu și coechipiera ei.

Artistul și Andreea Bălan par să aibă niște probleme de rezolvat, iar presiunea din concurs și oboseala își pun amprenta asupra lor. Astfel, Jean și Andreea profită de fiecare ocazie pe care o au pentru a se înțepa unul pe celălalt.

Andreea Bălan și Jean Gavril, neînțelegeri la America Express

Jean Gavril și Andreea Bălan nu par să ajungă la o înțelegere și să facă pace la America Express. Așadar, cei doi artiști își tot aruncă replici dure și fac tot posibilul pentru a se încurca unul pe celălalt pe Drumul Aurului.

Marți seară, Jean și Dinu au câștigat amuleta și au putut stabili ordinea plecării echipelor în cursă. Primii au plecat ei, urmați fiind de Larisa Iordache și Diana Bulimar și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, echipe care au participat și ele la proba pentru amuletă. Iar echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost nevoite să plece ultimele, la o distanță de 45 de minute de prima echipă.

„Am luat pur și simplu rândul cum era, cum s-a nimerit în ziua aia”, a explicat Jean alegerile făcute.

„Soarta a făcut ca Andrelele să fie ultimele în rândul ăla”, a spus amuzat Bordea.

„Crezi în coincidențe? Nici eu”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Jean Gavril a încercat să se scuze, spunând: „Nu vreau să înțelegeți nimic greșit, este exact ordinea asta”.

„Te credem pe cuvânt”, a zis Antonescu.

„Te credem, sigur”, spune și Andreea Bălan ironică.

„Nu vă scuzați că vă acuzați”, a completat Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express 2023. Producătorii emisiunii au arătat dovada

Citește și: Concurenții de la America Express, cu ochii în lacrimi. Cătălin Bordea: „A plecat și n-a mai apărut niciodată”

Acela a fost momentul în care Nelu Cortea a început să râdă, spunându-le celorlalți concurenți: „Să ne dăm toți la o parte să îi lăsăm să își rezolve problemele”.

„Zâmbește așa, se uită așa foarte senină la tine, dar parcă îți rupe capul din priviri”, a zis Cortea la testimoniale, făcând referire la Andreea Bălan.

Întrebați dacă ei cred că Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au supărat pe ei pentru că le-au lăsat ultimele, Jean Gavril și Dinu au răspuns: „Dacă credem că s-au supărat Andrelele pe noi? Suntem siguri că s-au supărat”.

Reacția Andreei Bălan pe rețelele de socializare: „Suntem de temut”

Andreea Bălan a reacționat pe rețelele de socializare, marți seară, după difuzarea emisiunii America Express.

„Domnu’ vrei să ne curentezi? Ei bine, nu se poate deoarece noi suntem puternice, muncitoare, istețe și fâșnețe (unii mai slabi ar spune șirete) și ne descurcăm în orice situație. Nu ne plângem deloc, ne mai și distrăm în cursă, iar dacă ne pui să ajungem din A în B, ne facem drumul nostru, așa de dragul jocului.
Și da suntem de temut, că ne place adrenalina și știm ce vrem”, a scris artista pe Instagram, unde a postat mai multe imagini din timpul cursei.

Citește și: Nelu Cortea, lovit de un taur la America Express: „Am țipat ca o prințesă la ananghie” / VIDEO

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Cătălin Bordea, momente de panică la America Express: „Ne-au răpit ăștia” / VIDEO

„America Express, un joc în care doar cei puternici rezistă. PS : And we play Jedi Mind tricks (Jucăm jocuri mentale Jedi)”, a completat Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jean Gavril și Andreea Bălan la America Express

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter