Andreea Bălan și Jean Gavril au făcut un pact la America Express: „Îi luăm sub umbrela noastră protectoare” / VIDEO

De Oana Savin, pe

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut un pact cu echipa fraților Gavril, la America Express. Jean și Dinu au acceptat propunerea fetelor, fără să stea prea mult pe gânduri.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un autobuz, în drum spre următoarea misiune, moment în care Andreea Bălan le-a făcut băieților o propunere de nerefuzat.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut un pact cu Jean și Dinu

Deși până acum păreau să nu se înțeleagă deloc, cele două echipe au decis să treacă peste disputele avute și chiar au făcut un pact care schimbă alianțele din America Express.

În momentul în care au călătorit împreună, cu același autobuz, Andreea Bălan le-a propus băieților să facă o înțelegere.

„Nu vă mai votăm acum”, le-a zis artista lui Jean Gavril și fratelui său, Dinu.

„Cum ziceți voi. Dacă vreți să facem pact, nici noi nu vă votăm”, a spus și Jean Gavril, iar cele două echipe au bătut palma.

„Sunt o fată foarte bună și îi ofer inima mea și simpatia mea și am făcut acest pact. Îi punem sub umbrela noastră protectoare”, a afirmat Andreea Bălan.

Însă, în spatele acestei înțelegeri s-a aflat un scop ascuns. Fetele aveau nevoie de ajutor să care sacul cu gheață pe care fiecare echipă a trebuit să îl poarte după ele pe parcursul întregii zile.

Andreea Antonescu a recunoscut că au profitat puțin de situație.

„Mă gândeam că e combinație. M-am gândit din prima ca o să ne combine să le cărăm gheața”, a mărturisit Dinu.

„Dar pactul este bun, nu ne mai votăm”, a subliniat Andreea Bălan.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTO

Citește și: Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre experiența America Express: „În competiție afli care este superputerea ta”

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Antonescu la America Express: „Întotdeauna am căutat chichițele”

Citește și: Jean Gavril și Dinu, întâmpinați cu spray împotriva COVID la cazare, în America Express / FOTO

Echipele America Express au vizitat un vrăjitor

Această etapă a emisiunii America Express i-a adus pe concurenți în fața unui vrăjitor care le-a citit în cărțile de tarot.

Puya și Melinda nu s-au arătat convinși de ceea ce le-a spus clarvăzătorul.

„Eu nu prea cred în astea. Le-am dat primele trei (n.r. cărți) care au venit. Am zis, ia-le frate, că nu sunt eu cu alesul, ce să-ți alegi?! Era un cufăr, un foc și nu mai știu ce”, a povestit Puya.

„Moartea”, completează Melinda.

„Moartea? Nu cred”, spune și artistul.

„Spune ceva despre locul dumneavoastră în casă, anumite lucruri personale. Ceva care v-a adus multe conflicte, multe probleme personale”, le-a zis vrăjitorul.

„Ai o problemă în familie și ai făcut o mâncare de cartofi”, a spus ironic Puya.

„Șamanul ne-a zis el ceva acolo, dar nu am înțeles foarte bine. Eram mai mult interesat să văd ce plic îmi dă”, a subliniat Puya.

Pe de altă parte, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au arătat ointeresate de ce avea de spus cel care le-a citit în cărțile de tarot.

„La tine e vorba de drumul parcurs, de eforturile depuse la muncă și în iubire”, i-a spus bărbatul Andreei Antonescu.

„Există o persoană care mă iubește foarte tare, mulțumesc lui Dumnezeu. Am oameni iubitori în jur, slavă Cerului, m-a nimerit”, a afirmat cântăreața.

„La mine că am prieteni mulți, familie, că am bani. Dar nu s-a exprimat așa, s-a exprimat ce fac cu banii, dar nu prea am înțeles. Și a treia carte că am de rezolvat conflicte. Jocul e foarte simplu. Tu extragi niște cărți, iar el îți citește cărțile acelea. Dacă tu înveți ce înseamnă fiecare carte și tu poți să ți le citești”, a spus Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu și frații Gavril, la America Express

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter