Andreea Bălan, revedere emoționantă cu fiicele Ella și Clara, după întoarcerea de la filmările pentru „America Express”

De Unica.ro, pe

Timp de 2 luni, Andreea Bălan (38 de ani) s-a aflat în America Latină, la filmările sezonului 5 „Asia Express”, devenit „America Express”. Aceasta a fost cea mai lungă perioadă pe care solista a petrecut-o departe de fiicele ei, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani).

Andreea Bălan, revedere emoționantă cu fiicele Ella și Clara, după întoarcerea de la filmările pentru „America Express”

Artista a fost așteptată la aeroport de câțiva prieteni, cu un tort roz, timp în care mama ei, Valeria, și fiicele sale, Ella și Clara, o așteptau acasă.

„Am venit fără bagaje. Fiecare avea câte trei bagaje, dar ni le-au pierdut, ne-am întors cu niște sacoșe din Amsterdam. Am luat jucării din Amsterdam. A fost frumos, dar greu, foarte greu. Toate limitele ni le-am depășit. Când o să vedeți emisiunea o să fiți șocați și mândri și o să râdeți”, a declarat Andreea pe YouTube.

„Am ajuns acasă, după o foarte lungă perioadă, și am emoții. Dacă era zi, veneau fetele și mama la aeroport, dar cum este 4 dimineața, au venit doar prieteni. Bagajele vor veni mâine”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu părinții în copilărie: „Trăgeau de mine în direcții paralele”

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, mesaj de susținere pentru artistă înainte de plecarea în „America Express”

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

„A fost foarte bine să nu am telefon, contrar gândurilor mele de dinainte de plecare. A fost foarte bine să nu mai fiu stresată cu postările și cu ce am de făcut. Am avut foarte mult timp de gândire și de introspecție. Această experiență m-a schimbat profund, fundamental”, a completat.

Deși cântăreața nu a vrut să le trezească pe fete, odată intrată în casă, Ella a coborât scările. Întâlnirea a fost plină de emoții, îmbrățișări, săruturi și lacrimi de bucurie. Ulterior a coborât și Clara, cântăreața oferindu-le amândurora mai multe cadouri din Amsterdam.

„Mă uit la casă și nu-mi vine să cred că sunt acasă. Nu-mi vine să cred că le țin în brațe. Nu mai plec niciodată așa mult, promit”, a mai spus solista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter