Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizate la America Express 2023. Producătorii emisiunii au arătat dovada

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:26

În cursa de pe Drumul Aurului, de la America Express 2023, concurenții au primit instrucțiuni clare de la producătorii emisiunii legate de transportul și tranzitul prin Mexic, o țară în care rata accidentelor de circulație este una foarte mare.

America Express 2023. Două echipe au fost penalizate în cursa pentru imunitate, în cadrul celei de-a doua etape din Mexic

Aflându-se pe traseu, în cadrul celei de-a doua etape din Mexic, în cursa pentru imunitate, două echipe au fost sancționate de către producătorii emisiunii pentru că au depășit limita legală de viteză.

Astfel, echipa formată din Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina, a primit 10 minute penalizare, și a ieșit pe ultimul loc în clasament, iar echipa formată din trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, a fost penalizată și ea.

Trupa Andre, prinsă cu minciuna la America Express 2023

Dacă Scărlătescu și Doina au acceptat fără prea multe comentarii penalizarea, deși celebrul bucătar a fost vizibil deranjat de mențiunile producătorilor în momentul în care a primit sancțiunea, Andreea Bălan a fost prinsă cu minciuna. Cântăreața a spus clar că șoferul a fost cel care a depășit limita de viteză, cu toate că pe imagini fusese surprins momentul în care ea îl roagă să meargă mai repede.

„Da, și pe noi ne-au penalizat, din cauză că mergea șoferul ca nebunul”, le-a spus Andreea Antonescu colegilor săi din concurs. „Și am mers cu viteză”, a completat Andreea Bălan. „Am mers cu viteză, dar n-am mers cu viteză că i-am zis noi să meargă mai repede”, a explicat Andreea Antonescu. „Așa mergea el”, a concluzionat Andreea Bălan.

Totuși, producătorii emisiunii au ținut să arate și dovada faptului că trupa Andre a mințit, astfel că în imaginile pe care telespectatorii le-au văzut la TV se vede clar momentul în care Andreea Bălan îi spune șoferului să meargă mai repede.

Citește șiAndreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul la America Express. Decizia luată de Irina Fodor / Video

Citește șiCătălin Scărlătescu și Cătălin Bordea, momente de panică la America Express: „Ne-au răpit ăștia” / VIDEO

Citește șiBie Adam, întâlnire emoționantă la America Express 2023: „Pentru mine a fost un miracol”

Citește șiJean Gavril și Andreea Bălan, replici dure la America Express: „Este bătăioasă, super competitivă, dar este și rea”

Citește șiCine este Larisa Iordache de la America Express 2023. Ce intervenții estetice are și câți bani primește ca rentă viageră

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au încălcat regulamentul la America Express 2023

Echipa Andre nu este însă la prima abatere de la regulament, la America Express 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost sancționate chiar în etapa anterioară, cu 2 minute, pentru că au încălcat regulile jocului, în cadrul unei probe. Chiar și așa, cele două au ieșit câștigătoare, deși o parte din fanii emisiunii au considerat ulterior că penalizarea pe care au primit-o nu a fost suficientă pentru ceea ce au făcut.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express 2023 în galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Instagram/AmericaExpressRomania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter