Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (37 de ani) s-a despărțit de fostul iubit, Tiberiu Argint (37 de ani), în septembrie 2021, după 1 an și 3 luni de relație. Recent, solista a fost surprinsă pentru prima oară alături de un alt bărbat.

Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

Cei doi au cinat într-un restaurant din București, fiind destul de distanți, în afara câtorva momente intime surprinse de CANCAN. Au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână. După divorțul de actorul George Burcea (34 de ani), artista a fost discretă în privința vieții sale de cuplu.

„Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, spunea Andreea Bălan în 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate și s-au separat în martie 2020, după doar 4 luni de mariaj. Fosta pereche are doua fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Actorul formează din vara anului 2020 un cuplu cu prezentatoarea TV Viviana Sposub.

„Bărbații sunt intimidați de mine. Le este greu să mă abordeze. De multe ori, eu trebuie să fac primul pas, să le dau un zâmbet, ca apoi ei să prindă curaj”, mai declara Andreea Bălan în februarie 2022, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, despre relația cu părinții în copilărie: „Trăgeau de mine în direcții paralele”

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Tatăl Andreei Bălan, mesaj de susținere pentru artistă înainte de plecarea în „America Express”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de 3 ani.

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, relatează Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter