Ce relație au Andreea Bălan și George Burcea, la doi ani și jumătate de la despărțire

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (38 de ani) și George Burcea (34 de ani) s-au separat în primăvara anului 2020, după o relație de 4 ani și jumătate și un mariaj de doar câteva luni. Recent, în mediul online, solista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicelor ei, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani).

Ce relație au Andreea Bălan și George Burcea, la doi ani și jumătate de la despărțire

„Am vorbit foarte puțin despre viața personală, despre tatăl copiilor mei și despre divorț, pentru că am considerat că trebuie să existe respect față de Ella și Clara, ca ele să nu găsească mai târziu, online, tot felul de reportaje, articole și lucruri neadevărate. Din păcate, situația nu a fost la fel din cealaltă parte, de aceea nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor. Pur și simplu vine și ia fetele în weekendurile 1 și 3, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor atât cât se poate și își dorește, în rest eu și mama ne ocupăm de creșterea și educația lor, din toate punctele de vedere. Cine mă cunoaște și apreciază nu crede tot ce se scrie. Atâta vreme cât eu sunt împăcată cu mine și știu unde și cum și cât am greșit nu trebuie să mă justific”, a declarat cântăreața, pe YouTube.

În august, în podcastul „Gândește diferit”, cântăreața a spus cum a trecut peste despărțirea de actor.

„Mi-am făcut un grup de suport din patru oameni. Am văzut la americani, asta e ultima găselniță. Le-am zis: «M-am despărțit, am nevoie de voi patru, trei fete și un băiat, vă voi suna în fiecare zi pe rând, timp de 4 luni». Mai plângi… Cui pe cui se scoate, intri în altă relație, dar nu e bine, pentru că trebuie să stai o perioadă singur… în fine. Am făcut tot felul de încercări. În fiecare zi vorbeam aceleași lucruri, i-am secat (n.red.: pe cei patru prieteni). După le-am mulțumit pentru că am dat afară tot. Într-o zi mi-a trecut, n-am mai simțit nimic. Ai nevoie de prieteni foarte apropiați care să fie alături de tine și să te suporte pe o perioadă limitată”, a declarat solista.

După despărțirea de George, Andreea a format timp de 1 an și 3 luni un cuplu cu Tiberiu Argint (37 de ani), de care s-a despărțit în septembrie 2021. În mai 2022, solista a fost surprinsă pentru prima oară după despărțirea de Tiberiu alături de un alt bărbat. Cei doi au cinat într-un restaurant din București, fiind destul de distanți, în afara câtorva momente intime surprinse de CANCAN. Au fost fotografiați sărutându-se și ținându-se de mână.

„Nu mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer, pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, ca totul să fie foarte discret, iar eu să-mi trăiesc viața departe de ochii curioșilor, departe de toate comentariile urâte. Am făcut această greșeală de a-mi expune viața personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu, tot a fost expusă și exagerată, foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel. Nu sunt singura care se desparte, care e divorțată și își crește copiii singură. Nu le privesc drept experiențe negative, ci experiențe de viață care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Nu regret absolut nimic. Toate m-au făcut femeia de astăzi. În viața mea se întâmplă și s-au întâmplat lucruri perfect normale”, a mai spus artista, pe YouTube.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu părinții în copilărie: „Trăgeau de mine în direcții paralele”

Citește și: Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de 4 ani.

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, potrivit Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe inelarele stângi. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter