Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

De Unica.ro, pe

În ciuda experiențelor nefericite din trecut, Andreea Bălan (37 de ani) este pregătită să iubească din nou. Solista și fostul ei soț, George Burcea (34 de ani), s-au separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani).

Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou. Ce a declarat solista

După despărțirea de actor, cântăreața a format un cuplu cu Tiberiu Argint (37 de ani). Fostul cuplu s-a despărțit în septembrie 2021, după 1 an și 3 luni de relație. Potrivit CANCAN, fosta pereche s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând în cele din urmă decizia de a pune punct relației lor.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine. Trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită. Apoi, Universul îți trimite persoana potrivită, dacă tu ești bine cu tine. Nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine, dragostea o să vină”, a declarat Andreea Bălan recent.

În noiembrie 2021, în presă s-a speculat că Andreea ar fi reluat legătura cu Tiberiu sau ar fi format un cuplu cu altcineva. Atunci, aflate împreună la filmări, Alina Pușcaș (36 de ani) a surprins-o pe artistă toată un zâmbet în timp ce vorbea cu cineva prin mesaje.

Pe filmarea postată la Insta Story, Alina Pușcaș a scris: „Oare cu cine vorbește? 😁😁”. Ulterior, solista a repostat filmarea, răspunzând totodată întrebării: „Cu ❤️”. Deși vag, răspunsul a dat de înțeles că artista ar putea forma din nou un cuplu, cu Tiberiu sau cu un alt bărbat. Inima ar mai putea face, însă, referire la fiicele solistei, dar și la mama ei, Valeria, cele două având o legătură foarte strânsă.

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de 3 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Înaintea relației cu Keo, însă, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, potrivit Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița.

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

În timpul celei de-a doua operații de cezariană, din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei, artista a suferit un stop cardio-respirator.

„Când m-am trezit, eram foarte sedată și nu am înțeles exact ce s-a întâmplat. (…) Sunt în viață? Da? Gata, hai ce avem, avem contracte? Deci trebuie să fac reclamă. La lapte? L-am postat a doua zi. Oamenii nu înțelegeau, ziceau că e făcătură. Apoi am dat interviu și la Capatos a treia zi. Deși eram cocoșată de durere. La Capatos am zis: «Da, sunt foarte bine, mi-am revenit»”, a dezvăluit solista în aprilie 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Am înțeles după 10 zile, când am ajuns acasă. Mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung la Urgență, atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis iar acasă, la 3-4 zile, și apoi am ajuns la spital iar, a treia oară. Atunci am stat în spital mult, 10 zile, 12 zile. Cea mai grea operație a fost a treia, eram deschisă a treia oară în decurs de o lună. M-au durut foarte tare, operația în sine și recuperarea, nu mai aveam anestezia din spate, de la naștere”, a continuat.

„M-a doborât, a treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. (…) Fetele mele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. Ce m-a doborât a fost că, știi, la 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea sau bătrânețea sunt departe și să te trezești de trei ori pe același pat, la Terapie Intensivă, legată de aparate, într-o lună, înțepată peste tot, realizezi cât de fragili suntem de fapt. Atunci am realizat că dacă nu am sănătate nu am nimic”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter